Frequently Asked Questions

Wat zijn de openingsuren?

 

Ellis staat 7 op 7 voor je klaar!
Check bij 'LOCATIES' bij je favoriete restaurant voor de exacte openingsuren!

Kan ik reserveren?

 

Ellis Gourmet Burger wil graag dat iedereen de kans heeft om een plekje te vinden. Of mensen nu spontaan langskomen of met anderen afspreken om bij ons te gaan eten, we willen graag dat iedereen zich welkom voelt. 

In sommige restaurants, zie hieronder een lijst,  kan je wél telefonisch reserveren vanaf 6 personen (1 rekening per tafel)

Brugge 
Simon Stevinplein: +32(0)50 80 00 00
Brussel 
Jourdanplein: +32(0)2 486 00 00 
Knokke 
Zeedijk: +32(0)50 62 02 62 (enkel in winterseizoen)
Antwerpen 
De Keyserlei: +32(0)3 689 97 03 (niet op vrijdagavond, zaterdag en zondag)
Eilandje: +32(0)3 344 54 55 (niet op vrijdagavond, zaterdag en zondag)
Mechelen
Yzerenleen +32 (0)15 14 01 60 (niet mogelijk op vrijdagavond, zaterdag en zondag)
Parijs
Saint-Antione +33 1 43 14 08 30 (niet mogelijk op vrijdagavond, zaterdag en zondag)

Is Take Away ook mogelijk?

 

Ja natuurlijk, check ons Take Away Menu bij 'MENU' en bestel bij jouw favoriete restaurant!

Waar komen er nog Ellis Gourmet Burger restaurants?

 

Wij houden jullie op de hoogte!
Laat ons zeker weten waar een volgende zou moeten komen!!

Hoe kan ik een cadeaubon bestellen?

 

Je kan de waardebon in één van onze restaurants aankopen. 
De waardebon heeft een geldigheidsduur van 6 maanden en is inwisselbaar in alle Ellis Gourmet Burger Restaurants.  

(geen teruggave in cash mogelijk)

Kan ik een voorstel geven voor een nieuwe burger?

 

Hoe ziet jouw perfecte burger er uit? Hoe vettiger, hoe prettiger of licht en verfijnd? Simpel en sober of een culinair hoogstandje? Pittig en met ballen of zacht en zoet? Van eigen bodem of met een exotisch kantje? At je hem al of kwam je hem alleen nog maar tegen in je dromen? Laat het ons weten!

Waar komt het vlees van Ellis Gourmet Burger vandaan?

 

Smaakvol, sappig, zuiver en authentiek. Dit klavertje vier is voor Ellis Gourmet Burger essentieel wanneer we het rundvlees voor onze hamburgers kiezen. De kwaliteitszorg begint op de wei en eindigt bij de gast. We hechten veel belang aan wat de natuur aan lekkers en zuivers te bieden heeft. In dat opzicht werken we met Holstein - koeien die als zogenaamde dubbeldoelrunderen ook dubbel ons respect verdienen. Nadat ze als melkvee dagelijks voor liters melk hebben gezorgd, wordt aan het einde van hun carrière hun fijn, sappig vlees voor consumptie verwerkt. Vooral de stukken uit de nek zijn bijzonder rijk aan smaak. Deze worden speciaal voor onze burgers geselecteerd. Puur vlees met een authentieke smaak afkomstig van koeien die steeds gevoed worden met het oog op een prima melkproductie. Zuiverder kan vlees niet smaken.

Zijn er vacatures bij Ellis Gourmet Burger?

 

Om onze groei mee in goede banen te leiden zijn we altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers met een passie voor mensen. Je krijgt telkens een opleiding om het DNA van Ellis goed te leren kennen. Kijk bij 'JOBS' voor meer info.

Kan ik de foodtruck afhuren?

 

Je kan onze foodtruck vinden op festivals en evenementen maar je kan hem ook huren voor privé-aangelegenheden. Voor meer informatie neem contact op via foodtruck@ellisgourmetburger.com

Waar vind ik informatie over allergenen?

 

Wegens de mogelijkheid van kruisbesmetting bij onze leveranciers én in onze keuken kunnen we de afwezigheid van geen enkel allergeen in één van onze producten aan u garanderen.

Voor alle vragen ivm voedselallergieën kunt u zich richten tot onze medewerkers. De samenstelling van onze gerechten kan verschillen.